Skip to content

Neglepleje

Selvom Shellac eller gelenegle er stærkere end dine egne iStock_000047418960_Largenegle, skal du stadig passe på dem – neglen skal ikke ses som et redskab, men derimod som et smykke.

Undgå at benytte neglen som redskab fx til at åbne skabe, nødder og dåser med. Det vil med sikkerhed føre til, at dine negle bliver svagere og du vil derfor kunne opleve knæk eller løft på neglene.

Nøglen til en flot og holdbar negl (også til rene naturnegle) ligger i SolarOil.

SolarOil er den eneste negleolie, der er dokumenteret til at kunne trænge igennem Shellac, og er derfor den eneste olie, jeg anbefaler og kan stå inde for.

SolarOil tilfører fugt til såvel Shellac samt din naturnegl – dette betyder, at dine negle holdes smidige og chancen for løft eller knæk reduceres betydeligt.

Har du tørre og flossede neglebånd kan SolarOil suppleres op med Cuticle Eraser som blødgør og fjerner tørre neglebånd.

– Tænk på din negl som en gren. Er grenen tør kan den knækkes. Er grenen fugtig kan den vrides og bøjes uden problemer. Dette gælder også for dine negle –

For at SolarOil har optimal virkning skal den påføres negle og neglebånd 2-3 gange dagligt. Har du lange negle så også gerne på bagsiden af neglen ved fingerspidsen. Husk at du kan ikke give dine negle for meget olie.