Skip to content

Shellac

CND Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, også kaldet gelpolish, og man får derfor en helt almindelig lakering med geléens holdbare resultat.

CO12ShellacMarAprGroup

Produktet holder typisk ca. 14 dage+ uden ridser, krakelering og med en fantastisk high gloss shine. Shellac er derfor fantastisk til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje, eller bare ikke ønsker kunstige negle.

Shellac kan, som en almindelig neglelak, laves i både farve, med fransk kant og med glimmer – den henvender sig derfor til alle personer i alle aldre. Shellac holder dog bedst på personer med sunde stærke negle.

Som et supplement under shellacen kan der laves en IBX behandling, som trænger dybt ned i neglen og giver ekstra styrke. Der kan også i stedet laves Plexigel, som er en forstærkning der lægges oven på neglen men under Shellacen. Vi finder ud af sammen, hvad der er det rigtige for dig. Begge disse behandlinger kan også laves alene.

Jeg har pt. ca. 200 Shellac farver, og derudover kan der laves alt muligt i Nailart med glimmer/swarovskisten/stamping/foil m.m. oven på shellacen.

Det tager ca. 50 minutter for en Shellac-behandling, og du går hjem med 100% tørre og flotte negle.

Shellac indeholder hverken formaldehyd, formaldehyd resin, toluen eller dibutyl-phthalater.

Shellac kræver SolarOil 2-3 gange dagligt. Det er yderst vigtigt at du overholder dette for at Shellacen kan bibeholde sin shine og lange levetid.

Der ydes ikke garanti på Shellac, da holdbarheden er individuel og afhænger af dine egne naturnegle.