Skip to content

Shellac

CND Shellac er en fusion mellem almindelig neglelak og gele, og man får derfor en helt almindelig lakering med geléens holdbare resultat.

CO12ShellacMarAprGroup

 

Produktet holder i ca. 14 dage+ uden ridser, krakelering og med en fantastisk high gloss shine. Shellac er derfor fantastisk til personer, der ikke har en masse tid i hverdagen til pleje, eller bare ikke ønsker kunstige negle. Shellac kan, som en almindelig neglelak, laves i både farve, med fransk kant og med glimmer – den henvender sig derfor til alle personer i alle aldre. Shellac holder dog bedst på personer med sunde stærke negle.

 

Som et supplement under shellacen kan der ligges Brisa Lite smoothing gel. Brisa Lite giver ekstra styrke og kan, ved personer med sunde og stærke negle, forlænge holdbarheden yderligere, og for personer med mere porøse og skøre negle kan Brisa Lite hjælpe til både at få Shellacen samt neglene til at holde de 2 uger fuldt ud. (Du kan læse yderligere om Brisa Lite under behandlinger).

 

Vi har pt. ca. 100 Shellac farver, og derudover kan der laves alt i glimmer/swarovskisten/stamping/foil m.m. i shellacen.

 

Det tager ca. 45 minutter for en Shellac-behandling, og du går hjem med 100% tørre og flotte negle.

 

Shellac indeholder hverken formaldehyd, formaldehyd resin, toluen eller dibutyl-phthalater. Shellac kan lægges på en naturlig negl, men kan også sagtens lægges oven på kunstige negle – både gele og akryl.

 

Shellac kræver SolarOil 2-3 gange dagligt. Det er yderst vigtigt at du overholder dette for at Shellacen kan bibeholde sin shine og lange levetid.

 

Der ydes ikke garanti på Shellac, da holdbarheden er individuel og afhænger af dine egne naturnegle.